Πώς να «διαβάσουμε» ένα πρόσωπο
Δήλωσε ενδιαφέρον

NLP Practitioner Certification

Τι είναι το NLP; 

Ο Νευρογλωσσικός Προγραμματισμός (NLP) είναι ένας μοναδικός συνδυασμός κυβερνητικής, νευρολογίας και γλωσσολογίας που προσφέρει πρακτικές μεθόδους για ταχεία προσωπική βελτίωση. Είναι η τέχνη και η επιστήμη του πώς χρησιμοποιούμε τον εγκέφαλό μας για να επικοινωνούμε με τον εαυτό μας και με άλλους ανθρώπους. Είναι η μελέτη της υποκειμενικής εμπειρίας.

Θα σας παρουσιάσουμε έναν εντελώς νέο τρόπο σκέψης, ώστε να γίνετε άριστοι στην επικοινωνία, ευέλικτοι και επινοητικοί για να πετύχετε τους στόχους σας, τα όνειρα και τις βαθύτερες επιθυμίες σας.

Θεματικές Ενότητες

Πυλώνες NLP - NLP Presuppositions - Αισθητηριακή Οξύτητα - Καλιμπράρισμα - Rapport - Άγκυρες - Frames - Αναπαραστατικά Συστήματα/ Ιδιότητες - Υποϊδιότητες - Αντιληπτικές θέσεις - Eye patterns - Βασικά Meta Programs - Γλωσσολογικό Μοντέλο Meta Model - Γλωσσολογικό Μοντέλο Milton Model - Swish Pattern - New Behavior Generator - Well Formed Outcomes - Association & Dissociation - Χρονογραμμές - Στρατηγικές - Μοντελοποίηση - Ύπνωση


Απευθύνεται σε εσάς που θέλετε να μάθετε:

  • Να αλλάζετε τις Δικαιολογίες με Αποτελέσματα 
  • Να διευρύνετε τις ικανότητές σας στο να συζητάτε, εκπαιδεύετε και καθοδηγείτε σε κάθε περίσταση
  • Να χτίζετε επιτυχείς διαπροσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις
  • Να παίρνετε αποφάσεις που να είναι πραγματικά σωστές για εσάς
  • Να επιτυγχάνετε τους στόχους σας
  • Να κατανοείτε το επικοινωνιακό σας στυλ και των γύρω σας
  • Να γίνετε ακόμα πιο αποτελεσματικοί στην εργασία σας
  • Να κατανοείτε το περιβάλλον και το Μοντέλο του Κόσμου του συνομιλητή σας
  • Το Βασικό εργαλείο της δημιουργικότητας και της ενεργοποίησης της θέλησης προς ένα αποτέλεσμα
  • Το βασικό μοντέλο για κάθε αλλαγή επαναλαμβανόμενων μοτίβων

Παγκόσμια Πιστοποίηση INLPTA  

Το πρόγραμμα είναι διεθνώς πιστοποιημένο από τον παγκόσμιο φορέα International NLP Trainers Association και η πιστοποίηση θα δοθεί μετά από την επιτυχή παρακολούθηση του προγράμματος και των απαραίτητων εξετάσεων.  

Εκπαιδευτές

Βάσια Μανίκα

NLP Training Facilitator | Managing Director, Dynamic Equilibrium System

Η φιλοσοφία μας

Ο άνθρωπος αποτελεί ένα τέλειο σύστημα διεργασιών και λειτουργιών, μέρη του οποίου είναι το ψυχοδιανοητικό, σωματικό και πνευματικό. Γνωρίζουμε ήδη ότι για την αποδοτική σωματική λειτουργία του, ο οργανισμός έχει την ικανότητα να διατηρεί σταθερές τις συνθήκες στο εσωτερικό του, ανεξάρτητα από τις εξωτερικές συνθήκες (ομοιόσταση). Κατά τον ίδιο τρόπο ακριβώς, για να μπορέσει ο άνθρωπος ως όλον να εξελίσσεται και να είναι πλήρως λειτουργικός, χρειάζεται να εκπαιδεύσει την ψυχοδιανοητική ευελιξία του ώστε, ανεξάρτητα από τις εξωτερικές συνθήκες, τα μέρη του συστήματος να είναι σε δυναμική ισορροπία. 

Η ίδια η ουσία της αλλαγής και του μετασχηματισμού, η εξέλιξη, είναι να σπρώχνουμε πίσω αυτό που είναι και να κάνουμε χώρο για αυτό που μπορεί να είναι. Η δυναμική ένταση μεταξύ αυτών των δύο καταστάσεων, κυριαρχεί στο περιβάλλον στο οποίο εργαζόμαστε και ζούμε στην πραγματική ζωή. Ο στόχος της Dynamic Equilibrium SystemTM είναι να αναλύουμε μια γενική κατάσταση σε συγκεκριμένα μέρη και να επαναφέρουμε πάλι στις αρχικές της διαστάσεις και μάλιστα την καθιστούμε ένα όραμα στο οποίο στοχεύουμε.

Τα εκπαιδευτικά προγράμματα της Dynamic Equilibrium System αποτελούν σημείο αναφοράς ως μετεκπαίδευση σε ήδη επαγγελματίες υγείας, θεραπευτές, ψυχολόγους, coaches, fitness instructors, managers και σε όσους έχουν ως βασικό αντικείμενο εργασίας την επικοινωνία. Στόχος μας είναι μέσα από τα εκπαιδευτικά προγράμματα που προσφέρουμε να αναδείξουμε τον καλύτερο εαυτό του εκπαιδευόμενου, τις ιδιαιτερότητες, να αγκαλιάσουμε τις αδυναμίες και να οδηγήσουμε σε μια εξελικτική πορεία ανάπτυξης, χωρίς εμπόδια και αναστολές, τον άνθρωπο σαν προσωπικότητα και οντότητα. 

Mπορείτε να ενημερωθείτε, επίσης, από το Facebook Event πατώντας εδώ.

Share on LinkedIn