NLP Wellbeing Diploma

Νέα Διεθνώς αναγνωρισμένα πρόγραμμα μετεκπαίδευσης από την Dynamic Equilibrium System και το International NLP Trainers Association.

Ο άνθρωπος αποτελεί ένα τέλειο σύστημα διεργασιών και λειτουργιών, μέρη του οποίου είναι το ψυχοδιανοητικό, σωματικό και πνευματικό. Γνωρίζουμε ήδη ότι για την αποδοτική σωματική λειτουργία του, ο οργανισμός έχει την ικανότητα να διατηρεί σταθερές τις συνθήκες στο εσωτερικό του, ανεξάρτητα από τις εξωτερικές συνθήκες (ομοιόσταση). Κατά τον ίδιο τρόπο ακριβώς, για να μπορέσει ο άνθρωπος ως όλον να εξελίσσεται και να είναι πλήρως λειτουργικός, χρειάζεται να εκπαιδεύσει την ψυχοδιανοητική ευελιξία του ώστε, ανεξάρτητα από τις εξωτερικές συνθήκες, τα μέρη του συστήματος να είναι σε δυναμική ισορροπία.
Στόχος μας είναι να αναδείξουμε τις ικανότητες και τις δεξιότητες που χρειαζόμαστε μέσα από την εκπαιδευτική διαδικασία για να μπορούμε να δημιουργούμε, κατά βούληση, αυτή την ψυχοδιανοητική ευελιξία.
Τα εκπαιδευτικά προγράμματα της DES αποτελούν σημείο αναφοράς ως μετεκπαίδευση σε ήδη επαγγελματίες υγείας, θεραπευτές, ψυχολόγους, coaches, fitness instructors, managers και σε όσους έχουν ως βασικό αντικείμενο εργασίας την επικοινωνία.

NLP Wellbeing Diploma By INLPTA

Η ευεξία είναι μια ενεργή διαδικασία κατά την οποία ο άνθρωπος κάνει επιλογές προς μια υγιή, δραστήρια και δημιουργική ζωή, όπου απολαμβάνει στο μέγιστο ό,τι έχει αυτή να προσφέρει. Αυτές οι επιλογές είναι καθαρά προσωπική υπόθεση και γίνονται μέσα από μια δυναμική διαδικασία αναγνώρισης, αλλαγής και σύνδεσης του μυαλού, σώματος, πνεύματος και της αποδοχής του εαυτού.
Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα προσεγγίζει ολιστικά τον άνθρωπο, τη σκέψη, τα συναισθήματα και τις συμπεριφορές που χρειάζεται να δουλέψουμε και τους τρόπους που οι ήδη υπάρχουσες επιλογές που κάνουμε επηρεάζουν την ψυχοδιανοητική και σωματική μας κατάσταση και αρρωσταίνουν το σώμα και τους εγκεφάλους μας (μυαλό- καρδιά- έντερο).
Αποτελεί μοναδικό πρόγραμμα μετεκπαίδευσης για Επαγγελματίες Υγείας, Κοινωνικών και Συμπεριφοριστικών επιστημών, Επαγγελματίες Ψυχικής Υγείας, Φαρμακοποιούς, Διαιτολόγους / Διατροφολόγους, Health & Wellness coaches και Ιατρούς όλων των ειδικοτήτων, με τουλάχιστον 3 χρόνια επαγγελματική εμπειρία.

Οι συμμετέχοντες θα μάθουν:

• Πώς να κατανοούν βασικές επικοινωνιακές δεξιότητες
• Πώς να αναγνωρίζουν το Στάδιο Ετοιμότητας του κάθε πελάτη από το πρώτο ραντεβού
• Πώς να αλλάζουν τις δικαιολογίες των πελατών τους σε δράση και αποτελέσματα
• Πώς να χτίζουν μακροχρόνιες και ουσιαστικές σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες τους
• Πώς να δημιουργούν στόχους «καταδικασμένους να πετύχουν»
• Πώς να εμπιστεύονται τις αισθήσεις τους για να λάβουν τις μη- λεκτικές πληροφορίες που δίνουν οι πελάτες τους και να αξιολογούν σωστά τις λεκτικές, ώστε να εξαλείψουν τα drop- outs
• Πώς να κατανοούν τον τρόπο που αντιλαμβάνεται ο πελάτης τον εαυτό του και ποια είναι τα εμπόδια στην αν- ικανότητα να αλλάξει την κατάσταση ευεξίας του
• Πώς να αξιοποιούν τόσο τα θετικά όσο και τα αρνητικά συναισθήματα του πελάτη
• Πώς να αναγνωρίζουν και να δουλεύουν αποτελεσματικά με τον εσωτερικό διάλογο του πελάτη
• Πώς να χρησιμοποιούν γλωσσολογικά μοτίβα κινητοποίησης

Ημερομηνίες Διεξαγωγής: 16/2/2018, 17/2/2018, 18/2/2018, 9/3/2018, 10/3/2018, 11/3/2018   –  10:00-18:00

Site Link : http://dynamicequilibriumsystem.com/nlpwellbeingdiploma/

Το πρόγραμμα είναι διεθνώς πιστοποιημένο από International NLP Trainers Association.

Περισσότερες πληροφορίες για early bird και venue : request@nickfragkias.com , τηλ.: (+30) 6944 200 900

2022-10-05T19:04:26+00:00