Ο Νίκος Φραγκιάς είναι ο νέος Διεθνώς πιστοποιημένος mBIT (multiple Brain Integration Techniques) Trainer στην Ελλάδα

Είμαστε περήφανοι και ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΕΝΟΙ που ανακοινώνουμε ότι ο δικός μας Νίκος Φραγκιάς είναι πλέον Διεθνώς Πιστοποιημένος mBIT Trainer. Ο Νίκος Φραγκιάς, NLP Master Trainer, Κλινικός Ψυχοθεραπευτής & Συμπεριφορικός Αναλυτής (Behavioral Analyst) Profiler, Lecturer in Forensic Psychology, εκπαιδεύτηκε και πιστοποιήθηκε ως Trainer στις mBIT τεχνικές από τους πρωτοπόρους στον συγκεκριμένο τομέα, Reb Veale & Mark Deacon (Reveal Solutions Training Ltd), οι οποίοι έχουν εκπαιδεύσει εκατοντάδες coaches και trainers σε περισσότερες από 9 χώρες στο mBraining και στο mBITcoaching model.

Το mBIT Coach Certification βασίζεται στις τελευταίες έρευνες στη νευρο-γαστροεντερολογία, τη νευρο-καρδιολογία, τη γνωσιακή νευρο- επιστήμη, τη συμπεριφορική ψυχολογία, το συμπεριφορικό μοντέλο του NLP (Neuro- Linguistic-Programming, Νευρο- Γλωσσικός Προγραμματισμός) και τη σύνθεση μιας σειράς αρχαίων εσωτερικών πρακτικών. Αυτή η πρωτοποριακή Coaching τεχνική φέρνει βαθιά γνώση για το πώς οι πολλαπλοί εγκέφαλοί μας μπορεί να προκαλέσουν συγκρούσεις και τι μπορείτε να κάνετε για να τις ενσωματώσετε και να απολαύσετε την εκπλήρωση των δυνατοτήτων σας.

Πλέον, με την καθοδήγηση και την εμπειρία του Νίκου Φραγκιά θα μάθετε πώς να αξιοποιήσετε την ισχυρή ενέργεια του μυαλού, καρδιάς και εντέρου σας και την εσωτερική σας σοφία.

 

Μείνετε συντονισμένοι καθώς οι επόμενες mBIT εκπαιδεύσεις θα διδάσκονται αποκλειστικά από τον ίδιο τον Νίκο, στα ελληνικά! Αυτή η ευκαιρία παρέχει μια μοναδική εμπειρία στους εκπαιδευόμενους μας που μιλούν ελληνικά, επιτρέποντας μια ακόμα πιο βαθιά σύνδεση με το υλικό και τις τεχνικές του mBIT.

 

 

2023-08-03T13:18:34+00:00