Loading Events

Αναβάθμισε την εργαλειοθήκη σου και μπες στη 1η γραμμή του  Professional Coaching Ανάπτυξης και Καθοδήγησης ως Certified mBIT Coach.

Διάρκεια: 4 ημέρες | Έτος: 2024 | Ημερομηνίες: 2,3, 9,10 Νοεμβρίου 

Τα συχνότερα και σημαντικότερα προβλήματα που συναντούν οι επαγγελματίες Coaches με τους πελάτες τους είναι :

 • Η διαρκής εσωτερική σύγκρουση μεταξύ των σκέψεων, των συναισθημάτων και των πράξεων τους
 • Η επανειλημμένη αδράνεια, ή το αυτοσαμποτάζ σε όνειρα, στόχους και σχέδια
 • Οι ανεπιθύμητες συμπεριφορές ή συνήθειες, τις οποίες δυσκολεύονται να σταματήσουν
 • Η αδυναμία στη λήψη αποφάσεων και στην παρακίνηση του εαυτού τους να αναλάβει δράση
 • Η χρόνια βίωση συναισθηματικών καταστάσεων αποδυνάμωσης, όπως απογοήτευση, κατάθλιψη, θυμός, άγχος κ.λπ.
 • Τα χρόνια προβλήματα υγείας, ειδικά αυτά που σχετίζονται με την καρδιά ή την περιοχή του εντέρου

 

Εάν βλέπετε ότι οι πελάτες σας βιώνουν κάποιο από αυτά στη ζωή ή τη συμπεριφορά τους, ήρθε η ώρα να τους ενδυναμώσετε χρησιμοποιώντας τις βαθιά ολοκληρωμένες διαδικασίες mBIT (Multi Brain Integration Techniques) στις οποίες θα εκπαιδευτείτε κατά τη διάρκεια αυτού του εργαστηρίου…

Θα μάθετε να επαναλαμβάνετε τον τρόπο με τον οποίο συνεργάζεται ο εγκέφαλός μας για να υποστηρίξει και να ενισχύσει την επιτυχία της ζωής.

Οι ήδη πιστοποιημένοι mBIT Coaches συνεχίζουν να αναφέρουν ότι το mBIT δημιουργεί ταχύτερες και πιο διαρκείς αλλαγές και είναι ένα κομψό στη χρήση αλλά και ισχυρό συμπλήρωμα των υπαρχόντων εργαλείων τους.

 

Η τελευταία νευροεπιστημονική έρευνα δείχνει ότι έχουμε 3 εγκεφάλους!

Έχουμε 3 ξεχωριστές νοημοσύνες που λειτουργούν στο σώμα μας και η καθεμία με τα δικά της μαθημένα μοτίβα, τα οποία μπορούν είτε να ευθυγραμμιστούν είτε όχι.

Το πώς επικοινωνούν και λειτουργούν οι πολλαπλοί εγκέφαλοί μας μεταξύ τους είναι ζωτικής σημασίας για τη συνοχή, την ευτυχία και την επιτυχία μας.

Bασίζεται στις τελευταίες έρευνες στη νευρο-γαστροεντερολογία, τη νευρο-καρδιολογία, τη γνωσιακή νευρο- επιστήμη, τη συμπεριφορική ψυχολογία, το συμπεριφερικό μοντέλο του NLP (Neuro- Linguistic-Programming, Νευρο- Γλωσσικός Προγραμματισμός) και τη σύνθεση μιας σειράς αρχαίων εσωτερικών πρακτικών.

Αυτή η πρωτοποριακή μέθοδος Coaching φέρνει βαθιές γνώσεις σχετικά με το πώς οι πολλαπλοί εγκέφαλοι μας μπορεί να δημιουργήσουν σύγκρουση και τι ακριβώς μπορείτε να κάνετε για να επιφέρετε εναρμόνιση και πάνω από όλα εσωτερική απόλαυση και γαλήνη στην εκπλήρωση του στόχου.

 

Σε ποιον απευθύνεται αυτή η εκπαίδευση;

 • Επαγγελματίες Coaches
 • Συμβούλους Ψυχικής Υγείας και Κοινωνικούς Λειτουργούς
 • Εκπαιδευτές Ενηλίκων
 • Διευθυντές και Μέντορες
 • … οποιονδήποτε χρειάζεται να καθοδηγήσει άλλους για να παράγει αποτελέσματα που μπορούν να επιτευχθούν μόνο όταν το κεφάλι, η καρδιά και το έντερο ευθυγραμμιστούν!

Οι πελάτες μας παλεύουν με την εσωτερική σύγκρουση μεταξύ των σκέψεων τους που βασίζονται στον εγκέφαλο που βρίσκεται στο κεφάλι, του ενστίκτου τους δηλαδή τον εγκέφαλο του εντέρου και των συναισθημάτων και αξίων που βασίζονται στον εγκέφαλο της καρδιάς.

Η πιστοποιημένη αυτή εκπαίδευση παρέχει ολόκληρη εργαλειοθήκη ισχυρών και εύκολων στην εκμάθηση τεχνικών «πολλαπλών τεχνικών ενσωμάτωσης των 3 εγκεφάλων», γνωστές και ως mBIT.

 

Σε αυτό το σεμινάριο θα ανακαλύψετε…

 • Πώς να αναγνωρίσετε και να ερμηνεύσετε τις διαφορετικές γλώσσες επικοινωνίας των τριών βασικών ειδών νοημοσύνης.
 • Πώς οι πολλαπλοί εγκέφαλοι προκαλούν τις εσωτερικές συγκρούσεις, και τι ακριβώς μπορείτε να κάνετε γι’ αυτό.
 • Πώς ο εγκέφαλος του εντέρου και της καρδιάς σας είναι σε θέση να μαθαίνει και να αναπτύσσει νέα νευρικά μονοπάτια και πώς μπορείτε να τα εκπαιδεύσετε ενεργά για μεγαλύτερη διαίσθηση και καλύτερες αποφάσεις.
 • Πώς να εξισορροπήσετε το αυτόνομο νευρικό σύστημα μέσω του mBIT (εναρμόνιση συμπαθητικού και παρασυμπαθητικού).
 • Πώς να χρησιμοποιήσετε τη μέθοδος ισορροπημένης αναπνοής (balance breathing) για γρήγορη ανακούφιση από το άγχος των αποφάσεων μέσω της δημιουργίας νέων νευρoνικών οδών.

 

 ΔΩΡΟ 

 

 

 

 

 

 

Ο δημοφιλής επιστήμονας και συγγραφέας Dr. Bruce Lipton έρχεται στην Ελλάδα στις 12 και 13 Οκτωβρίου 2024. Δεν θα μπορούσαμε να λείπουμε από αυτό το μοναδικό workshop. Επείδη θέλουμε και εσάς εκεί, όσ@ προλάβετε και κλείσετε τη θέση σας στο NLP Practitioner έως 15/09/24 (σε early bird τιμή) θα λάβετε μία δωρεάν πρόσκληση από την Dynamic Equilibrium System για να παρακολουθήσετε το once-in-a lifetime event με τον Bruce Lipton.

 

“You will get 200X more that what you expected to get from this course”
“If you want to get ahead or not really sure that you are being all you can be……sign up”

Το πτυχίο mBIT Professional Coach που θα λάβετε είναι διεθνώς αναγνωρισμένο και είναι ένας επαγγελματικός τίτλος και δίνει μονάδες συνεχιζόμενης εκπαίδευσης (CCEUs) από τον παγκόσμιο φορέα ICF (International Coach Federation). 

 

 

 

 

Training structure, Certification Requirements & more info here…