Loading Events
This event has passed.

Σάββατο 5/12 10.00- 13.00 & Κυριακή 6/12 10.00- 13.00

Οι τωρινές συνθήκες, περισσότερο από ποτέ, επιτάσσουν ιδιαίτερες virtual δεξιότητες επικοινωνίας και μια από τις πιο βασικές είναι η αναγνώριση των μικροεκφράσεων του συνομιλητή μας.

Η επικοινωνία χωρίζεται σε λεκτική και μη λεκτική. Η μη λεκτική επικοινωνία συμπεριλαμβάνει τη γλώσσα του σώματος, η οποία περιλαμβάνει και τις μικρο – εκφράσεις. Η ανάγνωση των μικρο-εκφράσεων είναι η πιο εξελιγμένη και αποτελεσματική μέθοδος για να εξακριβώσει κάποιος την ψυχολογική κατάσταση του συνομιλητή.

Αυτό το ιδιαίτερο live webinar εκπαιδευτικό πρόγραμμα Micro Expressions Essentials είναι σχεδιασμένο από την Dynamic Equilibrium System και τον Νίκο Φραγκιά, επίσημο συνεργάτη του Paul Ekman International, για να σας δώσει μια πρώτη εικόνα των 7 παγκόσμιων συναισθημάτων και πώς αυτά φαίνονται στο πρόσωπο με συγκεκριμένες εκφράσεις. 

Στο Paul Ekman International Academy, που μελετούμε την επιστήμη της εξαπάτησης, γνωρίζουμε ότι απαιτείται περισσότερη συνειδητή προσπάθεια για να κρύψει κανείς την αλήθεια από ότι για να την εκφράσει (θέλει δουλειά να μπορώ να δημιουργήσω μια ιστορία, να την διατηρήσω και να κάνω τον άλλον να μην μπορεί να δει πίσω από αυτή τι πραγματικά σκέφτομαι και αισθάνομαι). Επίσης, οι άνθρωποι που κρύβουν τα συναισθήματα και τις σκέψεις τους υπερ-ελέγχουν τη συμπεριφορά τους. Αυτή η έξτρα προσπάθεια αποκαλύπτεται από όποιον ξέρει να διαβάζει την συναισθηματική «διαρροή» (micro-expressions) στα πρόσωπα των άλλων.

Οι μικρο-εκφράσεις είναι ακούσιες συσπάσεις του προσώπου που συμβαίνουν στο 1/25 του δευτερολέπτου, οι οποίες προκύπτουν από τα συναισθήματα που νοιώθει κάποιος την εκάστοτε χρονική στιγμή. Είναι σύντομες και άκρως αποκαλυπτικές για την συναισθηματική κατάσταση του ομιλητή, καθώς είναι εξαιρετικά δύσκολο κάποιος να επινοήσει μια μικρο-έκφραση.

Η γνώση και οι δεξιότητες αναγνώρισης των συναισθημάτων του άλλου μέσω των Μικρο-Εκφράσεων του Προσώπου και της Γλώσσας του Σώματος μας βοηθά τελικά:

☑ Να αναπτύξουμε υψηλή Συναισθηματική Νοημοσύνη
☑ Να αναπτύξουμε Ενσυναίσθηση
☑ Να αναγνωρίζουμε την εξαπάτηση / αλήθεια
☑ Να βελτιώσουμε τις διαπροσωπικές μας σχέσεις

📣 Ποιους Αφορά η Εκπαίδευση;

Αυτή η καταπληκτική ικανότητα μπορεί να είναι εξαιρετικά χρήσιμη σε μια τεράστια ποικιλία των ανθρώπων και καταστάσεων, για παράδειγμα:

Εκπαιδευτές, Θεραπευτές, Coaches, Mentors, θα είναι σε θέση να κατανοήσουν καλύτερα τα συναισθήματα των πελατών και των συμμετεχόντων τους και ταυτόχρονα θα μπορούν να διαχειριστούν δύσκολες καταστάσεις πριν αυτές λάβουν χώρα.
Επαγγελματίες των Πωλήσεων & της Εξυπηρέτησης θα είναι σε θέση να δουν στους δυνητικούς πελάτες τους τι δεν λένε με τα λόγια τους, όμως εκφράζουν ξεκάθαρα στο πρόσωπό τους.
Διευθύνοντες Σύμβουλοι, Directors και Διευθυντές θα είναι σε θέση να γνωρίζουν ποια ήταν η εμπειρία των εργαζόμενών τους και, συνεπώς, να δημιουργήσουν νέες μεθόδους για την πιο αποτελεσματική διαχείριση των ανθρώπων τους.
Στελέχη Ανθρωπίνου Δυναμικού, Δημοσιογράφοι θα είναι σε θέση να δουν αν οι εν δυνάμει υποψήφιοι λένε την αλήθεια,
Διαπραγματευτές, Ειδικές Δυνάμεις, Profilers θα είναι σε θέση να ανακαλύψουν τα κρυμμένα συναισθήματα στο πρόσωπο των άλλων, καθώς επίσης την ασυνέπεια του λόγου με την γλώσσα του σώματος και τις μικρο-εκφράσεις.
• Καθένας που συναναστρέφεται με ανθρώπους θα είναι σε θέση να οικοδομήσει πιο ευτυχισμένες και αυθεντικές σχέσεις.

Επίπεδα Εκπαίδευσης σε live training:
1) Micro Expression & Body Language Practitioner
2) Micro Expression & Body Language Master Practitioner
3) Micro Expression & Body Language Coach

Επικοινωνήστε μαζί μας για το αναλυτικό πρόγραμμα:
✉ DES.Trainings@gmail.com
☏ 6946 777 000

📌 Λίγα λόγια για τον Νίκο Φραγκιά

Ο Νίκος είναι Behavioral Analyst, Profiler, Micro-Expressions Trainer και επίσημος συνεργάτης του Paul Ekman International (PEI). Επίσης, είναι πιστοποιημένος από το PEI και την Ακαδημία Emotional Intelligence σε Συναισθηματικές Δεξιότητες και Ικανότητες όπως και σε τεχνικές Αξιολόγησης Αλήθειας και Αξιοπιστίας (Lie detection). Είναι λέκτορας εγκληματολογίας στο Κολλέγιο Ανθρωπιστικών Επιστημών (ICPS) στο Master in Criminal Psychology.

Είναι Master NLP Coach & Trainer NLP, Συστημικός Ψυχοθεραπευτής με μετεκπαίδευση σε Κλινική Ύπνωση & Ψυχοθεραπεία, καθώς και σε Provocative Therapy & Clean Language.

Διαθέτει Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ). Είναι Εθνικός Συντονιστής της INLPTA (International NLP Trainers Association), Διεθνής Πρεσβευτής του ANLP (Association for NLP), εκπρόσωπος της Meta International για την Ελλάδα.

Ο Νίκος είναι ο ιδρυτής της εταιρείας Dynamic Equilibrium System LTD καθώς και της μεθοδολογίας Dynamic Equilibrium System.

Περισσότερα μπορείτε να δείτε στο LinkedIn.

Official Associate of Paul Ekman International