Loading Events
This event has passed.

Ο πολυβραβευμένος επιστήμονας Dr. Gabor Maté έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα για ένα ιδιαίτερο workshop, στις 20-21 Ιουνίου με τίτλο «Compassionate Self Inquiry: For Healing Trauma & Stress» και εμείς είμαστε ο Διαμαντένιος Χορηγός της εκδήλωσης!

 

Λίγα λόγια για την Εκδήλωση:

Ημέρες Διεξαγωγής: 20 και 21 Ιουνίου 2023

Ώρες: 09.00 – 17.00 (Θα δοθεί Βεβαίωση Παρακολούθησης)

Τοποθεσία: Ξενοδοχείο Divani Caravel (χάρτης εδώ)

 

Αυτό το βιωματικό 2ήμερο σεμινάριο απευθύνεται τόσο σε επαγγελματίες (coaches, θεραπευτές, εκπαιδευτές) όσο και σε ανθρώπους που θέλουν να κατανοήσουν πώς ο μηχανισμός του παιδικού μας τραύματος οδηγεί σε δυσλειτουργικές συμπεριφορές. Η Ενδοσκόπηση μέσω Συμπόνοιας είναι μια ψυχοθεραπευτική μέθοδος που αναπτύχθηκε από τον Dr. Gabor Maté και αποκαλύπτει τι κρύβεται πίσω από την επιφάνεια που παρουσιάζουμε στον κόσμο. Χρησιμοποιώντας τη Ενσδοσκόπηση μέσω Συμπόνοιας, ο θεραπευτής αποκαλύπτει το επίπεδο συνείδησης, το νοητικό κλίμα, τις κρυφές υποθέσεις, τις σιωπηρές αναμνήσεις και τις καταστάσεις του σώματος που διαμορφώνουν το πραγματικό μήνυμα που οι λέξεις εκφράζουν και κρύβουν.

 

Όσοι παρακολουθήσετε το workshop θα έχετε την ευκαιρία:

  • Να τον συναντήσετε και να βιώσετε τη δύναμη της Συμπονετικής Ενδοσκόπησης (Compassionate Inquiry) προς τον εαυτό σας και τους άλλους.
  • Να ανακαλύψετε και να κατακτήσετε βασικά εργαλεία και δεξιότητες που θα καλλιεργήσουν τη συμπόνια, θα βοηθήσουν στην σύνδεση με τον εαυτό σας και να συντονιστείτε περισσότερο με τα μηνύματα του σώματός σας.

Λίγα λόγια για τον Gabor Mate

WORKSHOP GABOR MATE COMPASSIONATE EΟ Dr. Gabor Matéαναγνωρισμένος ομιλητής και συγγραφέας best seller, είναι περιζήτητος για την εμπειρογνωμοσύνη του σε διάφορα θέματα, όπως ο εθισμός, το άγχος και η παιδική ανάπτυξη.

Γεννημένος στην Ουγγαρία, μετανάστευσε στον Καναδά με την οικογένειά του το 1956 και ακολούθησε καριέρα στην οικογενειακή ιατρική. Εργάστηκε για πάνω από δύο δεκαετίες στο Downtown Eastside του Βανκούβερ, μια περιοχή γνωστή για τα υψηλά ποσοστά τοξικομανίας, αστέγων και φτώχειας, και αυτή η εμπειρία τον ενέπνευσε να διερευνήσει τις βαθύτερες αιτίες του εθισμού και των προβλημάτων ψυχικής υγείας. Η προσέγγιση του Maté για τη θεραπεία του εθισμού είναι ολιστική, συμπονετική και μη επικριτική. Πιστεύει ότι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να βοηθηθούν τα άτομα να ξεπεράσουν τον εθισμό είναι να αντιμετωπιστούν τα υποκείμενα συναισθηματικά ζητήματα και όχι μόνο ο ίδιος ο εθισμός. Αυτό περιλαμβάνει τη δημιουργία ενός ασφαλούς και υποστηρικτικού περιβάλλοντος, όπου τα άτομα μπορούν να διερευνήσουν τα βαθύτερα αίτια του εθισμού τους και να αναπτύξουν νέους μηχανισμούς αντιμετώπισης που αντιμετωπίζουν τον συναισθηματικό τους πόνο.

Ο Maté έχει γράψει αρκετά βιβλία, συμπεριλαμβανομένων των “In the Realm of Hungry Ghosts: Close Encounters with Addiction“, “When the Body Says No: The Cost of Hidden Stress” και “Scattered Minds: A New Look at the Origins and Healing of Attention Deficit Disorder“. Το βιβλίο του για τον εθισμό τιμήθηκε με το βραβείο Hubert Evans για λογοτεχνική μη μυθοπλασία. Για το πρωτοποριακό ιατρικό του έργο και το συγγραφικό του έργο έχει τιμηθεί με το Τάγμα του Καναδά, την υψηλότερη πολιτική διάκριση της χώρας του, και με το Βραβείο Αξίας του Πολίτη από τη γενέτειρά του, το Βανκούβερ.

 

Ζητήστε μας τον κωδικό έκπτωσης για την online παρακολούθηση: