NLP Sports Diploma

Νέα Διεθνώς αναγνωρισμένα πρόγραμμα μετεκπαίδευσης από την Dynamic Equilibrium System και το International NLP Trainers Association.

Ο άνθρωπος αποτελεί ένα τέλειο σύστημα διεργασιών και λειτουργιών, μέρη του οποίου είναι το ψυχοδιανοητικό, σωματικό και πνευματικό. Γνωρίζουμε ήδη ότι για την αποδοτική σωματική λειτουργία του, ο οργανισμός έχει την ικανότητα να διατηρεί σταθερές τις συνθήκες στο εσωτερικό του, ανεξάρτητα από τις εξωτερικές συνθήκες (ομοιόσταση). Κατά τον ίδιο τρόπο ακριβώς, για να μπορέσει ο άνθρωπος ως όλον να εξελίσσεται και να είναι πλήρως λειτουργικός, χρειάζεται να εκπαιδεύσει την ψυχοδιανοητική ευελιξία του ώστε, ανεξάρτητα από τις εξωτερικές συνθήκες, τα μέρη του συστήματος να είναι σε δυναμική ισορροπία.
Στόχος μας είναι να αναδείξουμε τις ικανότητες και τις δεξιότητες που χρειαζόμαστε μέσα από την εκπαιδευτική διαδικασία για να μπορούμε να δημιουργούμε, κατά βούληση, αυτή την ψυχοδιανοητική ευελιξία.
Τα εκπαιδευτικά προγράμματα της DES αποτελούν σημείο αναφοράς ως μετεκπαίδευση σε ήδη επαγγελματίες υγείας, θεραπευτές, ψυχολόγους, coaches, fitness instructors, managers και σε όσους έχουν ως βασικό αντικείμενο εργασίας την επικοινωνία.

 

NLP Sports Diploma By INLPTA

Όσοι ασχολούμαστε με ασκούμενους γνωρίζουμε ήδη ότι ξεκινούν την άσκηση με έναν συγκεκριμένο στόχο στο μυαλό τους, όμως, πολύ συχνά, αυτός τελικά δεν αποτελεί κίνητρο για να συνεχίσουν. Από την άλλη μεριά, οι αθλητές (ερασιτέχνες ή επαγγελματίες) είναι απόλυτα προσηλωμένοι στον στόχο τους, τουλάχιστον σωματικά, όμως ο πιο βασικός μηχανισμός που καθορίζει το αποτέλεσμα είναι οι νοητικές διεργασίες που λαμβάνουν χώρα μια συγκεκριμένη στιγμή, ιδίως τη στιγμή ενός αγώνα. Οι νοητικές εντολές (συνειδητές ή μη) που δίνει στον εαυτό του ένας αθλητής, είναι το πιο σημαντικό συστατικό της επιτυχίας του. Το ίδιο και ο ασκούμενος όταν λέει «δεν μπορώ να κάνω…».
Είτε ως προπονητές, προσωπικοί γυμναστές ή αθλητικοί διατροφολόγοι, είναι ζωτικής σημασίας να κατανοήσουμε το εσωτερικό κίνητρο του αθλητή/ ασκούμενου, να αναγνωρίσουμε τα προσωπικά του όρια και τις περιοριστικές πεποιθήσεις που υπάρχουν στο μυαλό του και να αναπτύξουμε δεξιότητες για να επαναπρογραμματίσουμε την ψυχοδιανοητική ευελιξία και να την εναρμονίσουμε με την σωματική (mind re- engineering).
Το NLP Sports Diploma της INLPTA μπορεί να παρέχει σε αθλητές, προπονητές, γυμναστές, personal trainers, εκπαιδευτές γιόγκα, Pilates καθώς και όλους τους επαγγελματίες του αθλητισμού, μια βαθύτερη εικόνα της ψυχικής κατάστασης και των ψυχοδιανοητικών πτυχών ενός αθλητή / ασκούμενου. Το NLP είναι το εργαλείο που, βοηθάει τους επαγγελματίες αθλητές και τους ερασιτέχνες ασκούμενους να είναι συνεπείς με τη διαδικασία για την επίτευξη του στόχου και τη νίκη.

Οι συμμετέχοντες θα μάθουν:

• πώς να δημιουργούν «κοινές συχνότητες» στην επικοινωνία με τον αθλητή / ασκούμενο, τον προπονητή ή τους συμπαίκτες
• πώς να δημιουργούν ποιοτική, βραχυπροθεσμη ή μακροπρόθεσμη, στοχοθεσία
• πώς να εισέρχονται σε κατάσταση δυναμικής ισορροπίας χρησιμοποιώντας τις αισθήσεις τους
• πώς να δίνουν θετική ανατροφοδότηση ενισχύοντας την νοητική κατάσταση του αθλητή ή ασκούμενου.
• πώς να αξιοποιούν τα συναισθήματά τους για να δημιουργούν άγκυρες υψηλής απόδοσης.
• πώς να βελτιώνουν την νοητική πρόβα (mental rehearsal) και να εξαλείψουν τους φόβους
• πώς να δημιουργούν θετικές διατυπώσεις με γλωσσολογικές προσεγγίσεις
• πώς να αξιολογούν τις ικανότητες και την κατάστασή τους χρησιμοποιώντας την αισθητηριακή οξύτητα.

Ημερομηνίες Διεξαγωγής: 9/2 17:00–21:30, 10/2 10:00-17:00, 11/2 10:00-17:00, 2/3 17:00-21:30, 3/3 10:00-17:00 , 4/3 10:00-17:00

Site Link : http://dynamicequilibriumsystem.com/nlpsportsdiploma/

Το πρόγραμμα είναι διεθνώς πιστοποιημένο από International NLP Trainers Association.

Περισσότερες πληροφορίες για early bird και venue : request@nickfragkias.com , τηλ.: (+30) 6944 200 900

2018-01-06T21:34:24+00:00