NLPower Up your Mind! Δωρεάν σεμινάριο NLP Coaching

Το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε το Ανοιχτό Σεμινάριο NLPower Up your Mind με πάνω από 300 δια ζώσης αλλά και online συμμετοχές, το οποίο διοργανώσαμε ως σε συνεργασία με πιστοποιημένους διεθνείς οργανισμούς NLP που εκπροσωπούμε (INLPTA, ANLP, Meta International).


Η ομάδα των εκπαιδευτών μας, Νίκος Φραγκιάς, Βάσια Μανίκα και Μυρτώ Ραφτοπούλου, μοιράστηκαν τις δικές τους προσωπικές εμπειρίες και πραγματικές ιστορίες, δίνοντάς πληροφορίες για τους αντίστοιχους τομείς εξειδίκευσής τους. Η ανταπόκριση των συμμετεχόντων ήταν πολύ ζεστή και ενθουσιώδης και μάς γέμισε με μεγάλη χαρά για το μέλλον του NLP Coaching στην Ελλάδα.

Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να αλληλοεπιδράσουν με τους εκπαιδευτές, να τους κάνουν ερωτήσεις αλλά και να συμμετέχουν live διαδραστικά demos και να βιώσουν μια από τις πυρηνικές δεξιότητες του NLP.  Στο σεμινάριο παρευρέθηκαν αρκετοί από τους αποφοίτους και επαγγελματίες της DES, οι οποίοι συνομίλησαν με τους συμμετέχοντες και έδωσαν μια καλύτερη κατανόηση αυτού του μοναδικού συστήματος.

Αφορμή για το συγκεκριμένο σεμινάριο ήταν η παρουσίαση του μοναδικού εκπαιδευτικού προγράμματος Professional NLP Coach Certification που βραβεύτηκε διεθνώς το 2022 για την Ελλάδα!

Βραβευμένο πρόγραμμα στα International NLP Awards 2022

Το 2022 η ομάδα της DES κέρδισε το Διεθνές Βραβείο “εξαιρετικής προσφοράς κατά την διάρκεια της πανδημίας” στο Παγκόσμιο Συνέδριο του NLP για την εθελοντική δράση NLP from the Heart- Mind Antivirus Project (περισσότερες λεπτομέρειες εδώ).

 

Τι είναι το Professional NLP Coach Certification;

Ο ΝευροΓλωσσικός Προγραμματισμός (NeuroLinguistic Programming- NLP) θεωρείται ότι είναι, ταυτόχρονα, η τέχνη και η επιστήμη της προσωπικής αριστείας. Με απλά λόγια, ανήκει στον χώρο της Εφαρμοσμένης Ψυχολογίας καθώς είναι μια συνθετική επιστήμη που αποτελείται από πρακτικά εργαλεία και τεχνικές από τις πιο αναγνωρισμένες σχολές ψυχολογίας, ενσωματώνοντας, στην εκπαίδευσή του, τις θεμελιώδεις δεξιότητες που χρειάζεται κάποιος για να μάθει ΠΩΣ να χρησιμοποιεί το μυαλό του, για να επικοινωνήσει τόσο με τον εαυτό του όσο και τους άλλους.

Παράλληλα, η εκπαίδευση στο Coaching οδηγεί σε έναν επαγγελματικό τίτλο και προετοιμάζει τον επαγγελματία να βοηθά, με τον κατάλληλο και εξατομικευμένο τρόπο, τον coachee του να παράγει τα αποτελέσματα που θέλει, να ξεπερνά τα εμπόδια που συναντά και να αναπτύσσει έναν ευέλικτο και ανθεκτικό τρόπο σκέψης.

Ο συνδυασμός των δυο προσεγγίσεων είναι καινοτόμος και εξαιρετικά δυνατός, δίνοντας ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην ταχύτατα αναπτυσσόμενη αγορά των coaches στην Ελλάδα.

Το πρόγραμμα Professional NLP Coach είναι παγκόσμια βραβευμένο στα International NLP Awards 2022 μέσω της αναγνώρισης της ομάδας μας για την εθελοντική δράση NLP from the Heart- Mind Antivirus Project (περισσότερες λεπτομέρειες εδώ).

Η εκπαίδευση υλοποιείται σε δύο κύκλους.

 • Το Α’ Μέρος NLP Practitioner Certificationέχει υβριδικό χαρακτήρα και περιλαμβάνει  4 modules.
 • Το Β’ Μέρος NLP Coachπραγματοποιείται αποκλειστικά δια ζώσης και περιλαμβάνει 2 modules.

 

Στο 2ο μέρος θα κληθείτε να επιλέξετε την εξειδίκευση που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες:

o   4 μέρες γενική γνώση

o   2 μέρες εξειδίκευση:

 • NLP Wellbeing Diploma (+ extra 2 μέρες)
 • Executive Coaching
 • Εισαγωγή σε Systemic Coaching
 • Εισαγωγή σε Provocative Coaching

 

Οι ημερομηνίες είναι:

 • Α‘ Μέρος (online και live): 10-11-12/03/2023 (Online & Live), 31/03/2023 & 01-02/04/2023 (Online & Live), 21-22-23/04/2023 (Online & Live), 05-06-07/05/2023 (Live)
 • Β‘ Μέρος (live): 19-20-21/05/2023 (Live), 09-10-11/06/2023  (Live)

 Ώρες: Παρασκευή 10/03, 31/03, 21/04 19:00-21:00, Παρασκευή 05/05, 19/05, 09/06 & όλα τα ΣΚ 10.00- 18.00

Προλάβετε ΤΩΡΑ την early bird τιμή του προγράμματος και κλείστε τη θέση σας σε προνομιακή τιμή μέχρι τις 03/03.

Γιατί Dynamic Equilibrium System;

Η Dynamic Equilibrium System (DES), είναι μια πρωτοπόρος και καταξιωμένη εκπαιδευτική εταιρία με πολυετή διεθνή εμπειρία και παγκόσμιες συνεργασίες και διακρίσεις. Συγκεκριμένα, όσον αφορά στο NLP, η εκπαιδευτική ομάδα:

 • Εκπροσωπεί αποκλειστικά σε Ελλάδα και Κύπρο τον παγκόσμιο οργανισμό INLPTA (International NLP Trainers Association).
 • Εκπροσωπεί διεθνώς το ANLP (Association for NLP).
 • Εκπροσωπεί τον σύνδεσμο της Meta International (από τον συν-δημιουργό του NLP, Frank Pucelik).
 • Προάγει τη συνεργατικότητα μεταξύ φορέων και NLP εκπαιδευτών από άλλους οργανισμούς.
 • Έχει πολυετή εμπειρία στην εκπαίδευση του NLP
 • Προάγει την βιωματική εκπαίδευση στο NLP, πρεσβεύοντας την διαδραστική εκπαίδευση.

Η DES πρεσβεύει, παγκοσμίως, την ορθή χρήση των τεχνικών του NLP και είναι υπεύθυνη για την τήρηση των κανόνων του Κώδικα Ηθικής και Δεοντολογίας των εκπαιδεύσεων NLP που γίνονται σε Ελλάδα και Κύπρο. Για το λόγο αυτό, διοργανώνουμε αυτή την ημερίδα που είναι ανοιχτή στο κοινό για να μάθει, έγκυρα, τι είναι και τι δεν είναι το NLP, οι τομείς στους οποίους βρίσκει εφαρμογή και, τέλος, θα μάθει μια από τις βασικές τεχνικές του NLP.

Σε αυτούς τους ανθρώπους απευθυνόμαστε. Στην επόμενη γενιά των NLP Coaches!

 

2023-03-02T16:22:01+00:00